iGamelta matka Barcelonan F1-kisoihin.

Ainutlaatuinen Formula 1 -elämys Barcelonassa – joululahja, jota kelpaa tavoitella, vai mitä? Lähde mukaan iGamen huikeisiin Joulun kilpa-ajoihin ja sinulla on mahdollisuus voittaa Formula 1 -viikonloppu kahdelle.

 

“Pelaa valikoituja pelejä ja tähtää palkintopallille. Jos nimesi koreilee tulostaulukon huipulla jouluaattona, lähdet ensi toukokuussa Espanjaan nauttimaan formulatunnelmasta. Kampanjan aikana sinun kannattaa myös ottaa haltuun kolme varikkopysähdystä, joilta voit napata osuutesi 120 000 ilmaiskierroksesta.”


Joulun kilpa-ajot

 

1.–24. joulukuuta sinulla on mahdollisuus kisata valikoiduissa turnauspeleissämme ja voittaa Formula 1 -elämys sinulle ja ystävällesi. Asetu kanssamme lähtöviivalle ja pysy radalla koko joulukuun ajan, koska sinulla on mahdollisuus napata matkan varrelta palkintoja joka viikko. Muut sijat palkitsemme ilmaiskierroksilla.

Promotional URL – https://fi.igame.com/promotions/voita-uskomaton-f-1-elamys-7-1021183


Ensimmäinen varikkopysähdys

1. joulukuuta – Avaa Jingle Spin -peli ja pyöräytä ilmaiskierrospyörää. Voit voittaa jopa 50 käteiskierrosta.

1.–9. joulukuuta – Pelaa valikoituja, jännittäviä kampanjapelejämme ja voita osuutesi 40 000 ilmaiskierroksesta.

Osallistu


Toinen varikkopysähdys

 

10. joulukuuta – Pelaa Twin Spin Deluxe -peliä ja koita onneasi ilmaiskierrospyörässä, josta voit voittaa jopa 50 ilmaiskierrosta.

1.–9. joulukuuta – Pelaa suosituimpia pelejämme ja voita jälleen osuutesi 40 000 ilmaiskierroksesta.

Osallistu


Kolmas varikkopysähdys

17. joulukuuta – Tämän päivän peli on Vikings – suuntaa kohti ilmaiskierrospyörää ja voit napata jopa 50 ilmaiskierrosta.

17.–24. joulukuuta – Pelaa valikoituja pelejämme, joista ei äksöniä puutu, ja voita osuutesi 40 000 ilmaiskierroksesta.

Osallistu