Vinn en F1-upplevelse hos iGame.

En fullspäckad F1-upplevelse i Barcelona, det är vad vi kallar en riktigt schysst julklapp. Spela i Det stora julracet så kan resan bli din!

 

“Spela 21 spännande slots under 24 dagar och ta dig högst upp på prispallen, så blir det du som får ta med dig en vän till Spanien i maj. Se till att spela i våra tre Pit Stop-turneringar också, för chansen att ta hem en andel av 120.000 freespins och öka dina möjligheter att bli först med att korsa mållinjen i jul.”


Det stora julracet

 

1 till 24 december:  Susa fram genom 21 olika slots för att vinna en grym F1-upplevelse för dig och en vän. Missa inte chansen att tävla om extra priser i våra Pit Stops varje vecka medan du fightas om förstapriset. Övriga spelare på topplistan vinner freespins.

Promotional URL – https://se.igame.com/promotions/win-an-incredible-formula-one-experience-7-1021250


Pit Stop 1

Bara den 1 december – Öppna Jingle Spin och snurra på cashspinhjulet för att få upp till 50 gratis cashspins.

1 till 9 december – Spela ett urval av spännande slots för chansen att vinna en andel av 40.000 freespins.

Anmäl dig


Pit Stop 2

 

Bara den 10 december – Öppna Twin Spin Deluxe och testa lyckan på vårt cashspinhjul för att få upp till 50 gratis cashspins.

10 till 16 december – Spela några absoluta casinofavoriter för chansen att vinna en andel av ytterligare 40.000 freespins.

Anmäl dig


Pit Stop 3

Bara den 17 december – Öppna Vikings™ Video Slot och håll utkik efter cashspinhjulet för att ta hem upp till 50 gratis cashspins.

17 till 24 december – Spela actionfyllda slots för chansen att vinna en andel av 40.000 freespins.

Anmäl dig